Referanser

Kunder vi har jobbet med:

kundelogo
Hva våre kunder sier om oss:

“Seminaret i “coachende kommunikasjon & ledelse” burde vært obligatorisk for alle ledere og mellomledere.” ~Klinkkleder privat sykehus

“Coachende kommunikasjon har gitt verktøy som gir meg den tryggheten jeg trenger i min leder-rolle, styrket utvikling av selvledelse og gitt bedre håndtering av konfliktsituasjoner. Jeg er mer tilstede i samtaler.” ~Avdelingsleder, offentlig sektor

“Dyktig, åpen, trygg og gir tillit. Stor faglig kompetanse, tilstedeværelse og nysgjerrighet. Leni er fantastisk engasjerende, skaper god atmosfære, og inkluderer med varme og humor. ” ~Leder, privat sektor

“Vi har brukt C-MOMENTUM AS i teamutvikling for våre ansatte. Vi fikk stort læringsutbytte og styrket sosial relasjonsbygging. Anbefales!” ~NTNU

“Gjennom ledercoaching med Leni Chr. Jebsen har jeg lært å kjenne meg selv på en helt ny måte og er blitt en tryggere og bedre leder.” ~TIETO

“I am impressed by C-MOMENTUM AS ability to adapt to our changing needs during different processes. I can highly recommend Leni Chr. Jebsen. ” ~Adm dir, Oslo kommune

“BusinessBooster-samlingene gir faglig input i lederrollen og et energi løft som varer i flere dager.” ~Orkla

“Jeg har hatt Leni som Coach i 2014. Med hennes støtte og hjelp har jeg fått livet mitt tilbake. I 2013 hadde jeg vanskeligheter med å sette grenser, si nei. I 2014 føler jeg meg som sjef i mitt eget liv. Tusen takk for fantastisk god hjelp Leni:-) Du har en fantastisk måte å lese mellom linjene på,selv på telefonen:-)  Jeg har blitt utfordret på en god måte. Du er klar, tydelig, sprudlende og varm:-)” ~ A.W-H., coachingkunde

“Jeg har nettopp hatt den store gleden av å ha en fantastisk coachingtime med Leni, angående utvikling av et personlig brand. Hun guidet med gjennom noen spennende og klargjørende øvelser, som gjorde meg i stand til å sette krystallklare positive mål for 2014! Tusen takk Leni – du har mine aller varmeste anbefalinger.” ~ H.F., coachingkunde

Axel Christophersen | Museumsdirektør | NTNU-Vitenskapsmuseet
“NTNU Vitenskapsmuseet har brukt C-MOMENTUM AS i teambuildingkurs for våre ansatte. Gjennom bl.a. aktiv og utfordrende medvirkning gav kurset stort læringsutbytte og styrket sosialrelasjonsbygging. Opplegg og gjennomføring  bygger på høy fagligkompetanse og er preget av eksellent pedagogisk gjenomføringsevne. Ikke et minutt var spilt tid under kursdagene! I etterkant erfarer vi hvor mye vi har kunnet ta med oss i tilretteleggingen av å gjøre en god dag på jobben enda bedre.”


Tieto | Development Manager
“Jeg har jobbet som leder i mange år og har deltatt på mange lederkurs, men det har ikke utviklet meg som leder i særlig grad. Jeg har lært en del om ledelse, selvsagt, men det har ikke dreid seg om meg som person og leder, men mer om leder-rollen generelt.Det jeg har oppnådd gjennom ledercoaching med Leni Chr. Jebsen har gitt en helt annen verdi og jeg har lært å kjenne meg selv på en helt ny måte. Leni har blant annet hjulpet meg til å se mine egne positive sider tydelig, noe som har gitt meg en egen ro og en større selvtillit i rollen min. Dette har også påvirket min evne til å takle stress og har gitt meg en høyere toleranse for andres situasjon.Jeg har blitt mer bevisst på min egen synlighet, og føler at jeg er mer tilstede og mer oppmerksom i hverdagen. Dette gjelder ikke bare på jobb, men vel så mye privat. Jeg har økt min selvrespekt og selvfølelse, noe som også har stor påvirkning på hvordan jeg behandler andre. Jeg føler meg mye tryggere på meg selv og jobben jeg gjør.Jeg er uendelig takknemlig for alt Leni har bidratt med overfor meg. Hun er en klok og varm kvinne og veldig dyktig i jobben sin, uendelig støttende og positiv! Hun har åpnet for refleksjon og hjulpet meg å gå i meg selv på en måte jeg aldri har gjort tidligere. Kanskje har det til og med gjort at jeg har blitt et bedre menneske.”


Br.F | KLM
“Seeing the recommendations on your LinkedIn profile, you probably know well what the magic is of what you do. But since acknowledgements are always nice to read, I am sending you a short message to let you know how much I enjoyed the training course and how much I admire you for your training skills.It was not only the content of the course and the coaching skills showed in demo’s that was so impressive; the training as a whole was the best training experience I’ve ever had.Your time management onto the minute, if not second, was fabulous. With a room of 20 trainees, most of who have a leadership background and who all wanted to share their experiences, that was quite an achievement. And I was most in awe of your ability to get the core out of everything that was said over those 3 days. Never a hesitation, never a stumble. You constantly caught the essence of what we all said in one word. Even finding archetypes was spot on. Speaking of bottom lining! By being able to do that, you created an atmosphere of trust and understanding, and really connected with all the individuals in the group.

Using your sense of humor and your twinkly eyes in a perfect balance with being focused on the program was inspirational.
And being so open, vulnerable and human, was touching, refreshing, brave and so much more. You gained so much respect with that.
I enjoyed seeing how you integrated and worked with diversity, the different challenges of trainees telling about their experiences in life to how conflict resolution was handled, and how this was in the theory of co-active coaching. Short, no judgments, yet there was showing understanding from your side and no one felt cut short. Your experience is a joy to watch.

To be short: Thank you so much for all the insights you gave me (and all the others). I truly hope I’ll enjoy more of your training courses.”

Jenny Petridis | Terapia Bowen | Argentina/Australia
“I can’t stress enough how much you’ve helped me. From the initial post about “Fear”, then some coaching and simple yet profound steps to ‘walk through’ the fear -has opened the floodgates. The fear seems to have lost its power. You presented me with a succinct, solution-driven, practical and a self-learning strategy. All in one. Thank you!

Creating change, and moving through fear is scary! C-MOMENTUM AS helped me in a few profoundly simple steps to do it. My hand was not held, but I was empowered to help myself. For that, I’m so grateful. Leni is a wonderful coach/mentor and speaks so succinctly, passionately, revealing EXACTLY what is at the core of one’s purpose/fear/hopes/dreams etc.
I highly recommend C-MOMENTUM AS!! Thanks!!”

Fagleder offentlig sektor
“Da jeg skulle ha ny coach til støtte i lederrollen valgte jeg C-MOMENTUM AS fordi jeg har hatt positive erfaringer med firmaet tidligere. Blant annet har jeg opplevd dem i forbindelse med en team samling hvor C-MOMENTUM AS ledet og gjennomførte samlingen. Videre har jeg via bekjente fått gode referanser på coachingtjenesten de tilbyr. Summen av dette gjorde at jeg valgte dem når jeg skulle benytte meg av coach.
En av tingene jeg setter stor pris på ved C-MOMENTUM AS er fleksibilitet i forhold til behov som oppstår. I de tilfeller jeg har hatt behov for å prate utenom avtalte tider har min coach alltid stilt opp og ryddet tid for dette.
Opplevelsen av å ha støtte tilgjengelig når man står i en situasjon hvor man trenger det er en stor trygghet. Jeg har spesielt lyst å fremheve en situasjon der alt hadde låst seg mentalt for meg. Coachen min jobbet sammen med meg slik at jeg fikk til å snu dette i positiv grad for meg selv. Etter samtalen var min egen innstilling til utfordringen snudd, jeg så utfordringen med en ny innfallsvinkel, og jeg hadde gjenvunnet energi til å ta løs på oppgaven. De mentale bildene som blir brukt i slike situasjoner, og i coachingene generelt, er bilder som jeg ved senere anledninger benytter som verktøy for å lede eget tankesett.
Jeg har gjennom coachingen fått konkrete verktøy som jeg kan bruke i egen hverdag for å utvikle meg selv, samt for å hjelpe meg å huske på hvilke verdier og egenskaper jeg ønsker fremheve som leder. Jeg opplever også at coachen har særdeles gode egenskaper når det gjelder å se og speile meg, samt utfordre meg på de områder hvor jeg trenger dette. Dette gjør coachingen til en verdifull del av min lederutvikling, i tillegg til min personlige utvikling.
En av C-MOMENTUM AS’s mange profesjonelle kvaliteter er deres genuine interesse og ønske om å utvikle og gi noe til dem de arbeider med. Solide faglige kunnskaper samt egne evner til å lede enkeltpersoner og grupper gjennom vanskelige settinger. Dette inngir til tillit.”

Danica Pensjon | Jan Petter Opedal | Administrerende direktør

“Som relativt nyetablert ledergruppe opplevde vi at vi ikke fikk tatt ut vårt fulle potensial. Vi var for respektfulle overfor hverandre, kommunikasjonen i teamet fløt ikke godt nok, og vi scoret oss selv lavt på beslutningstaking.

Som følge av relasjoner og erfaringer fra individuell coaching, tok vi kontakt med C-MOMENTUM AS v/ Leni Chr. Jebsen og Stine Dahlen-Kvalvaag. De har fulgt ledergruppen gjennom en 18-måneders periode med meget gode resultater. På samtlige 14 parametre som ble målt i den innledende team-diagnosen har det vært en fremgang på mellom 5 og 25 prosent.
Leni og Stine har veldig stor situasjonsfølsomhet, og de behersker også et stort og godt verktøyskrin som gjør at de har fått de riktige tingene opp på bordet og behandlet dem på en god måte. De er også veldig fokusert på individuelle og teambaserte forpliktelser samt fremdrift / oppfølging.
Som følge av opplegget med teamutvikling gjennom C-Momentum har vår ledergruppe tatt noen store skritt fremover, og jeg kan derfor gi dem min beste anbefaling også til andre virksomheter.”

Rhona Anderson | True Value Consulting | United Kingdom

“I was trapped on a corporate treadmill earning a good salary and package, but extremely unhappy and feeling completely powerless.
Leni helped me to build the confidence to break away and experience a real sense of freedom for the first time in years. She coached me in building a vision for my own HR consultancy practice and helped me to implement the plans. Leni totally believed in my ability to make this happen (even if I doubted it!)
As a result, I now run my own business with much more time freedom and I am much happier and more in control. Without Leni’s help I would still be stuck on the treadmill – she has helped me towards a much more fulfilling life than I could ever have imagined.”

Bjørn Bugge | Seniorkonsulent Utviklings- og kompetanseetaten | HR-konsern
“I forbindelse med min utdanning som coach gjennom CTI (Coaches Training Institute), skulle jeg velge meg en coach som skulle følge meg gjennom et 6 – 12 måneders sertifiseringsprogram. På et tidligere stadie i denne utdanningen hadde jeg hatt Leni Chr. Jebsen som kursleder på en week-end samling. Hennes faglige dyktighet, tilstedeværelse og kommunikasjonsferdigheter var imponerende og den direkte bakgrunn for å be henne være min coach.
Som min coach gjennom 7 måneder hadde vi et meget godt samarbeid. Leni Christine Jebsen var alltid til å stole på, ryddig, tydelig og klar. Hun hadde en egen evne til å veksle mellom utfordrende og støttende atferd, samt humor, som motiverte undertegnede til aktivt å ta fatt i de utfordringer jeg sto overfor.På bakgrunn av de gode erfaringer jeg har hatt med Leni Jebsen har jeg også engasjert henne til å holde to dagers kurs om relasjons- og systemforståelse for toppledere i Oslo kommune, juni 2010 og mars 2012.”